Пататник в гювече
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Сготвихме я с мъжа ми за Коледа. Извинявам се, че чак сега я коментирам.Само ще кажа-беше уникална! Определено ще я повторим!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2014 Ястието е много вкусно. Гарнитурата е нетрадиционна и оригинална. Хареса и на гостите. Ще го готвя и друг път.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2014 Пропуснах само орехите по ред причини,но това не се отрази съществено на вкуса и приготвената пуйка от мен да обере овациите на опиталите я
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2013 Разкошна рецепта,страхотен вкус!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2013 Пуйката стана страхотна. Искам да отбележа, че в начина на приготвяне пише, че се осолява отвън и после... отново от външната страна. Малко се зачудих и за печенето през последния час - дали е БЕЗ вентилатор или БЕЗ фолио. Малки неточности, но за нас, начинаещите, които следим рецептата ред по ред е важно.
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...