Козуначена торта

Дата: 25.04.2015
ТИТЛА: Експериментатор
Козуначена торта
 
Необходими продукти:
1 козунак
3 яйца
500 мл прясно мляко
1 ч. ч. захар
1 ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Козунакът се нарязва на филии, които се нареждат на дъното на тава.
2
Млякото, яйцата, захарта и ванилията се смесват и се разбъркват добре.
3
Козунакът се залива с получената смес и се пече 30 минути в загрята на 150 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Niki Jeleva се регистрира в сайта.
Д. Йорданова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Кейк с ананас и кокос
Анна коментира рецептата Пиле в сладко-кисел сос
Penka Ivanova се регистрира в сайта.
Didi Denina се регистрира в сайта.
Svetlana Strahilova се регистрира в сайта.
Влада се регистрира в сайта.
Хюлие Мустафа се регистрира в сайта.
Radmila Ivanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта