Козуначена торта

Дата: 25.04.2015
ТИТЛА: Експериментатор
Козуначена торта
 
Необходими продукти:
1 козунак
3 яйца
500 мл прясно мляко
1 ч. ч. захар
1 ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Козунакът се нарязва на филии, които се нареждат на дъното на тава.
2
Млякото, яйцата, захарта и ванилията се смесват и се разбъркват добре.
3
Козунакът се залива с получената смес и се пече 30 минути в загрята на 150 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта