Козуначена торта

Дата: 25.04.2015
ТИТЛА: Експериментатор
Козуначена торта
 
Необходими продукти:
1 козунак
3 яйца
500 мл прясно мляко
1 ч. ч. захар
1 ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Козунакът се нарязва на филии, които се нареждат на дъното на тава.
2
Млякото, яйцата, захарта и ванилията се смесват и се разбъркват добре.
3
Козунакът се залива с получената смес и се пече 30 минути в загрята на 150 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Xyzxyz Yxzyxz се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Банофи пай
Даниел Банчев коментира рецептата Банофи пай
Райна Гагова коментира рецептата Яйчено къри с леща
Райна Гагова се регистрира в сайта.
Емил Иванов се регистрира в сайта.
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта