Крамаузе

Дата: 20.02.2007
Източник: Бон Апети
Крамаузе
 
Необходими продукти:
3 яйца
300 г брашно
200 г захар
200 мл бира
30 г разтопено масло
 

Начин на приготвяне:
1
КрамаузеЯйцата и захарта се разбиват с миксер.
2
Крамаузе 2Постепенно се сипва брашното, като разбиването продължава.
3
Крамаузе 3Налива се бирата и се разбива, докато се получи хомогенна смес.
4
Крамаузе 4Добавя се разтопеното масло и продължава да се разбива.
5
Крамаузе 5В парче картон се очертава форма на цвете, след което се изрязва.
6
Крамаузе 6Тава се покрива с готварска хартия, слага се формата и в нея се сипва от тестото.
7
Крамаузе 7Отгоре тестото се заравнява с шпатула, след което формата внимателно се отстранява.
8
Крамаузе 8По същия начин в парче картон може да се изреже кръгла форма и с нея да се направят кръгове от тестото.
9
Крамаузе 9Приготвените тестени форми се пекат в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, докато се зачервят.
10
Крамаузе 10След това цветята се поставят в малки купички, за да приемат формата на цветове. Кръглите форми се навиват като фунийки. Фунийките и цветовете се пълнят с крем с млечно сладко.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта