Мъфини с гъби и скариди
Лора и Стоян
260 г брашно (+ за разточване) 60 г студено краве масло 120 мл прясно мляко 1 ч. л. бакпулвер 1 ч. л. сол 1/2 ч. л. захар 6 стръка мащерка 1 белтък |
13. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2020 Не бих повторила
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2017 Сложих риган и малко сусам,станаха много вкусни !
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2016 Много вкусни. Стават и с прясна чубрица, когато е свършила мащерката.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2016 Страхотни! Вкусни! Лесни!
| ![]() |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2015 Вместо мащерка,сложих риган.Станаха страхотни!
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...