Шоколадови тарталети с боровинки
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.08.2016 Приятен е, но бих заложил на класиката друг път. :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2016 :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2015 Вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2015 Направих го със зелен пъпеш и се получи бледо зеленикав като краен резултат, с бурбонска ванилова захар (вместо шушулка) и в тава. На 30-тата минута беше далеч от готов, наложи се да се попече още толкова във фурната, за да стане. Хареса се вкъщи, интересна комбинация, много сладък. Повдигна въпроси дали ще се получи добре и с други плодове - ягоди, малини.. :))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 У дома крем карамелът е на върха на йерархията на кремчетата. Време беше да го разнообразим ! Супер сте :))
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...