Щрудел с ябълки и дюли
Лора и Стоян
![]() |
1 средно голяма тиква „Цигулка“ 1 л прясно мляко 9 яйца 1 1/2 ч. ч. захар 1 ч. л. ванилия | за карамела: 1 ч. ч. захар 3-4 с. л. вода |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2019 Много добра идея!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...