Сладък оризов пай със стафиди
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2024 Здравейте, радваме се, че харесвате нашата рецепта и благодарим за коментара, оправено е в рецептата. Ще очакваме да споделите резултата:) Поздрави от нас
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2024 Нищо лично Таня, ама се събери преди да пишеш коментар!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2024 Хубава и лесна рецепта. Утре ще я направя.че имам доста прясно мляко, но с обикновени бисквити, нямам маслени. Само за соса - уточнявайте за новаците в кухнята, че сметаната се налива винаги гореща към карамела, иначе става беля и се попарваш от пръските!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2015 с вкусна кричка
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2014 Стана сполучливо и вкусно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...