Крем супа Дю Бари

Гост: Сандрин Лафуас, председател на Асоциацията на френските жени в България
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Крем супа Дю Бари
 
Необходими продукти:
500 г карфиол
2 картофа
1 глава лук
150 мл готварска сметана
2 щипки индийско орехче


Начин на приготвяне:
1
Крем супа Дю Бари
Лукът се нарязва наедро, картофите – на кубчета, а карфиолът се накъсва на розички.
2
Крем супа Дю Бари 2
Зеленчуците се поставят в тенджера, заливат се с вряла вода и се посоляват. Варят се около 10 минути, след което се прехвърлят в куненски робот.
3
Крем супа Дю Бари 3
Добавят се сметаната и индийското орехче и се пасират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: