Купички по гълъбовски

Дата: 03.11.2007
Източник: Бон Апети
Купички по гълъбовски
 
Необходими продукти:
200 г сирене
100 г кашкавал
30 г краве масло
100 мл доматен сос
2 кренвирша
2 яйца
чубрица за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Купички по гълъбовскиДоматеният сос се разпределя в 2 гювечета. (В село Гълъбово, където е родена певицата, гювечетата без капак се наричат "купички".)
2
Купички по гълъбовски 2Прибавят се нарязаните на кубчета кренвирши.
3
Купички по гълъбовски 3Отгоре се слага маслото.
4
Купички по гълъбовски 4Настъргва се кашкавалът, натрошава се сиренето и се поръсва с чубрица.
5
Купички по гълъбовски 5Накрая в гювечетата се чупи по едно яйце.
6
Купички по гълъбовски 6Ястието се слага в предварително загрята фурна и се запича.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


157 ДУШИ ОНЛАЙН
Радослава Колева се регистрира в сайта.
Elka Spiridonova коментира рецептата Свинско с кисело зеле
Даниел Банчев коментира рецептата Тарт \"Татен\"
Tedi Guseva се регистрира в сайта.
Дидка коментира рецептата Задушени чеснови хлебчета
Дидка се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Красимира Тонева се регистрира в сайта.
Даниела Райкова се регистрира в сайта.
Кристина коментира рецептата Надупчен кекс
Lora Manova-Dzhekova коментира рецептата Фаршировани яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта