Щрудел

Рецепта от книгата "Хранене на детето: Режим при диабет и профилактика"
Източник: Бон Апети
Дата: 09.11.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 готови кори за баница
100-120 г ябълки
5 мл олио
5 г галета
1 ч. л. подсладител
1 щипка канела


Начин на приготвяне:
1
Щрудел
Ябълките се обелват, почистват се и се настъргват на едро ренде.
2
Щрудел 2
Поръсват се с канела, подсладител и галета, поливат се с малко олио и хубаво се разбъркват.
3
Щрудел 3
Плънката се сипва върху корите и се оформя като ивица.
4
Щрудел 4
Корите се завиват във формата на руло.
5
Щрудел 5
Рулото се слага в намазана с олио тава и се пече 10 минути в предварително загрята на 250 градуса фурна. След това температурата се намалява и щруделът се пече до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

10.08.2016
Лесен щрудел. Сложих 1 ч. л. фруктоза Не се получи много сладък, но лично на мен така ми допадна.
1.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2014
Много вкусен щрудел.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: