Кюфтенца от кайма и зеленчуци

Хранене на детето до 1 година - преходна храна
Източник: Бон Апети
Дата: 01.10.2015
Кюфтенца от кайма и зеленчуци
 
Необходими продукти:
50 г кайма
20 г моркови
20 г тиквички
20 г керевиз
20 г броколи
20 г зелен фасул
1 яйце


Начин на приготвяне:
1
Зеленчуците се варят до омекване. Нарязват се на парченца, смесват се с каймата и се оформят кюфтенца.
2
В отделен съд се разбива яйцето. Едно по едно кюфтенцата се топят в него. Пекат се 10 минути в намазнена тавичка на 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: