Мариновани сарми с патладжан и извара
Лора и Стоян
![]() |
500 г телешка кайма 4 яйца олио за пържене брашно за овалване бял и черен пипер на вкус 1 ч. л. чубрица 1 яйце 1 филия сух хляб 5–6 стръка праз 1 щипка лимонтузу |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...