Джолан в бял сос "Мама Саша"
Лора и Стоян
600-700 г телешка кайма 1/2 ч. л. естрагон 1 с. л. брашно 2-3 с. л. олио 10 печурки за соса 100 мл бяло вино 100 мл готварска сметана галета за овалване черен пипер и сол на вкус 1 с. л. олио 2-3 щипки индийско орехче 1 глава лук 2-3 печурки за каймата 60-70 г масло черен пипер и сол на вкус |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...