Паста „Пица”
Лора и Стоян
500 г пресни кори за лазаня 2 патладжана 8 печени червени чушки 1/2 връзка магданоз 200 г кашкавал 4 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус | за доматения сос: 400 г домати на кубчета от консерва 2 скилидки чесън 1 ч. л. сух босилек 2 с. л. зехтин 1 щипка захар сол и черен пипер на вкус | за млечния сос: 250 мл прясно мляко 200 г кашкавал 200 г пушено топено сирене черен пипер на вкус |
11. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2016 Следващия път се надявам да стане още по-добра.
| ![]() |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Много е вкусна! Белия сос е страхотен! Не използвах пресни кори, а сварени алденте от магазина.
| ![]() |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2015 аз си правя малко по обагатен доматен сос, слагам малко моркови, малко магданоз и малко селъри, повече ч. пипер, получи се много сочна лазаня
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2015 Много приятна рецепта за постна лазаня.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2014 Прекрасна рецепта, белият сос е добър заместител на сос бешамел, и по-вкусен, по мое мнение. Приготвянето на лазанята ми отне повече време, отколкото предполагах, но си струваше усилията :) Препоръчвам!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...