Ледено гаспачо с водка

Супа и питие в едно
Източник: Бон Апети
Дата: 08.08.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 краставица
2 червени чушки
2 големи домата (700 г)
500 г чери домати
2 скилидки чесън
50 мл водка
50 мл бял винен оцет
1 щипка захар
лют сос на вкус
сос „Уорчестър” на вкус
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Ледено гаспачо с водка
Доматите и почистените от семките чушки се нарязват наедро.
2
Ледено гаспачо с водка 2
Чери доматите се разполовяват. Краставицата се бели и се реже наедро.
3
Ледено гаспачо с водка 3
Двата вида домати, чушките, краставицата, водката, оцетът, захарта, сосът „Уорчестър”, чесънът, лютият сос и сол на вкус се пюрират.
4
Ледено гаспачо с водка 4
Сместа се изсипва в цедка с марля и се оставя за една нощ в хладилник, за да се отцеди течността.
5
Ледено гаспачо с водка 5
Бистрото гаспачо се сервира в шотове.





Съвет:
По желание в шота се слага чери домат.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Neycho Koev се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Банош
milenka сготви Банош
Павлета Андреева се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Пъстърва със сос „Виерж“
Каля сготви Тортия
Каля коментира рецептата Тортия
Каля коментира рецептата Рататуй
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: