Домашен пастет от телешки дроб
Лора и Стоян
24. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2017 Аз го направих в тавичка и добавих орехи и канела. Не слагах захар, но въпреки това стана страхотен- много, много вкусен!
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 Много вкусен стана.
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2015 Толкова е мекичък и пухкав.Сложих и малко канела при ябълките и меда.
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2015 Толкова е мекичък и пухкав.Сложих и малко канела при ябълките и меда.
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
19.12.2015 Вече готов
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...