Флорентини
Лора и Стоян
320 г брашно 1/2 ч. л. екстракт от ванилия (1 пакетче на прах) 1/2 ч. л. сода бикарбонат 1 ч. л. бакпулвер 1 яйце 70 г пудра захар 70 г кафява захар 160 г масло 200 г горчив, натурален шоколад 200 г сурови лешници 2 щипки сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...