Грах с кюфтета
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2020 Много вкусно се получи, със сигурност ще го сготвим отново!!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2018 Вслушах се в коментарите и също сложих сол и черен пипер на ребрата. Станаха малко сухи, но ще ги изядем и така.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2016 Стана страхотно. И аз осолих ребрата преди печенето.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2015 Много вкусно браво
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.11.2015 Хареса ни, но на мен лично ми беше малко сухо.Предполагам ,защото съм свикнала лещата да е сготвена в тенджера и постна.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...