Катми на сач
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2016 често пъти правя вкъщи точно това ,особено когато ни е писнало от купешкия хляб и с очудване намирам и тук рецептата.браво,че сте я качили
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2015 Страхотни хлебчета!
Следващият път обаче, бих намалила захрата, защото леко ми сладнят :)
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2015 Хлебчетата станаха чудесни. Не бях правила с прясно мляко, но много ни хареса бкуса им.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2015 чудни хлебчета! благодаря за рецептата
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 Станаха страхотни точно като бял ръчен хляб от едно време:)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...