Лешников кекс
Лора и Стоян
за блата: 150 г захар 130 г брашно 5 белтъка (със стайна температура) 5 жълтъка 1 щипка сол 1 ванилия кората от 1 лимон (био) | за сиропа: 100 мл ликьор „Лимончело“ 100 г захар кората от 1 лимон (био) | за крема: 400 мл животинска сметана 200 г краве масло 200 г захар 15 г желатин 50 мл ликьор „Лимончело“ 8 жълтъка 2 лимона (био) | за гарниране: 1 лимон кристална захар бита сметана |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...