Шоколадова торта
Лора и Стоян
за тестото: 180 г краве масло (студено) 140 г захар 120 г пълнозърнесто брашно 120 г брашно 1 щипка сол | за крема: 7 жълтъка 150 г захар 60 г брашно 4 с. л. малинов конфитюр 1 с. л. ванилов екстракт кората от 4 лимона (био) |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2016 Благодаря ви за отговора.Рецептата ви е направо страхотна.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2016 Да, Джани, може да използваш ванилова захар или ванилия на прах.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Не е толкова красив,колкото вашия,но на вкус е нееееевероятен!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 А може ли ваниловият екстракт да го заменя с ванилова захар,че не винаги мога да намеря ванилов екстракт в магазина?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Задължително ще се пробва.Благодаря на Лора и Стоян за отново интересната и очевидно вкусна рецепта.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...