Шоколадова баба
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2015 Много приятен сладкиш :)
Използвах сладко от сини сливи, за да съм близо до киселата жилка. Блата в началото беше леко хрупкав, но след 24 часа оценка и стана приятно пръхкав. Предполагам, че би бил чудесна основа за сладкиш с пресни вишни или череши.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2015 Ния, няма причина да не се получи и със сладко (желе) по твой вкус. Ще се радваме, ако след това споделиш резултата с нас.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 А ако ползвам сладко от касис или от друг плод, ще се получи ли? Ясно ми е, че няма да е точно торта \"Линцер\" :-)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...