Сух таратор
Лора и Стоян
1 кг риба сом 600 г картофи 200 г стерилизирана царевица 50-80 г кашкавал 1 зелена чушка 1 яйце 1 дафинов лист 3 с. л. заквасена сметана 1 ч. л. сол 1/2 ч. л. червен пипер 2 глави лук 40 г масло | за заливката: 3 стръка пресен лук 1 суха люта чушка 10 г краве масло 3 с. л. зехтин 1 ч. л. червен пипер 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...