Лопушник

Българска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 25.09.2007
Лопушник
 
Необходими продукти:
200 г консервиран лапад
1 пакет точени кори
1 к. ч. олио
200 г сирене
6 яйца
3 с. л. кисело мляко


Начин на приготвяне:
1
Лопушник
Лападът се запържва в сгорещеното олио.
2
Лопушник 2
Яйцата се разбиват и се смесват с киселото мляко.
3
Лопушник 3
Сиренето се натрошава и се добавя към яйцата и млякото.
4
Лопушник 4
Върху всяка кора се сипва по 1 с. л. от приготвената плънка.
5
Лопушник 5
Прибавя се същото количество от лапада и се навива на руло.
6
Лопушник 6
Навитите кори се подреждат в намазнена тава.
7
Лопушник 7
Баницата се поръсва с яйчната смес, слага се в загрята до температура 180 градуса фурна и се пече около 30 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: