Равиоли с коприва, зеленчуци, песто и шафран
Лора и Стоян
500 г спанак 4 с. л. зехтин 5-6 листа пресен босилек 1 домат 2 кисели краставички 2-3 скилидки чесън 50 г зелени маслини с чушка 2 щипки индийско орехче 3-4 листа пресен босилек 2 яйца 3/4 ч. ч. брашно 500 г извара пармезан за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...