Баба Гануш
Лора и Стоян
![]() |
4-5 листа къдрава зелена салата черен пипер олио зехтин 2-3 капки балсамов оцет 1 с. л. заквасена сметана сок от 1 портокал сок от 1 грейпфрут олио 1 ч. л. чили сос лимонова кора филета от 1 портокал филета от 1 грейпфрут 1 скилидка чесън 1 кралска скарида 1 пъпеш сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...