Баба Гануш

Дата: 10.08.2002
Източник: Бон Апети
Баба Гануш
 
Необходими продукти:
2-3 патладжана
2-3 с. л. лимонов сок
6-7 с. л. зехтин
1 клонка джоджен
5-6 клонки магданоз
1 чушка
1 домат
1 глава лук
1 скилидка чесън
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Баба ГанушПатладжаните се пробождат на няколко места и се пекат 10-15 минути на 220 градуса. Лукът, джодженът, чушката и доматът се нарязват наситно.
2
Баба Гануш 2Изпечените патладжани се обелват и се нарязват надребно, чесънът се счуква.
3
Баба Гануш 3Всички продукти се слагат в купа, подправят се със сол, зехтин и лимонов сок и хубаво се разбъркват.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

19.12.2014
Този човек знае какво прави. Опитайте тази рецепта - на мен ми хареса!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта