Черен боб с ориз „Гайо пинто”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2014 Яхнията е супер! Аз само намалих количеството на кимиона и боба и добавих малко бекон, предварително запържен.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2014 (у)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2014 Уникално вкусно е в комбинация с Хондураска тортила „Балеада”.
Много лесно се преготвят като за първи опит с мексиканска кухня. Почитателите и ще са очаровани.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2014 Лесно и вкусно!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...