Праз с яйца

Дата: 18.05.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Праз с яйца
 
Необходими продукти:
160 г праз
3 яйца
олио за пържене
сол и червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Праз с яйцаПочистете праза и го нарежете на кръгчета.
2
Праз с яйца 2Задушете го в тиган и щом стане готов, прибавете яйцата.
3
Праз с яйца 3Гответе до готовност, като разбърквате и накрая овкусете със сол и червен пипер на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

17.02.2017
Бързо и много вкусно
4.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2014
Лесно, бързо и вкусно
3.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бързо става, за който обича яйца....
2.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Често приготвям това ястие. Бързо и вкусно. Когато нямам праз го правя с пресен лук.
1.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бърза,проста и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Николай Гинев се регистрира в сайта.
Даниела Дечева публикува рецептата Черешов пай
Даниел Славов публикува рецептата Шоколадово суфле
Teodorina Tsankova публикува рецептата Хрупкаво зелено смути
меримел публикува рецептата Менемен
Kolev Tsvetomir се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Домашна царевична тортиля
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта