Праз с яйца

Дата: 18.05.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Праз с яйца
 
Необходими продукти:
160 г праз
3 яйца
олио за пържене
сол и червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Праз с яйцаПочистете праза и го нарежете на кръгчета.
2
Праз с яйца 2Задушете го в тиган и щом стане готов, прибавете яйцата.
3
Праз с яйца 3Гответе до готовност, като разбърквате и накрая овкусете със сол и червен пипер на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2014
Лесно, бързо и вкусно
3.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бързо става, за който обича яйца....
2.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Често приготвям това ястие. Бързо и вкусно. Когато нямам праз го правя с пресен лук.
1.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бърза,проста и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
Ekaterina Blohina се регистрира в сайта.
Lisa S Slav коментира рецептата Пилешко с патладжани
Popova Stefka се регистрира в сайта.
Gerrii Karova се регистрира в сайта.
KREMCHO коментира рецептата Баварски портокалов крем
Tsvetelin Petrov се регистрира в сайта.
Pavlinka Boneva се регистрира в сайта.
Милена Колева се регистрира в сайта.
Veselina Nqgolova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта