Праз с яйца

Дата: 18.05.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Праз с яйца
 
Необходими продукти:
160 г праз
3 яйца
олио за пържене
сол и червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Праз с яйцаПочистете праза и го нарежете на кръгчета.
2
Праз с яйца 2Задушете го в тиган и щом стане готов, прибавете яйцата.
3
Праз с яйца 3Гответе до готовност, като разбърквате и накрая овкусете със сол и червен пипер на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

17.02.2017
Бързо и много вкусно
4.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2014
Лесно, бързо и вкусно
3.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бързо става, за който обича яйца....
2.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Често приготвям това ястие. Бързо и вкусно. Когато нямам праз го правя с пресен лук.
1.
Изпрати
лично съобщение

24.05.2014
Бърза,проста и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта