Емпанадас с чоризо
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.07.2014 Аз добавих към крема сиренето и застърган кашкавал, а вместо сьомга ползвах филе Елена. Получи се много добър резултат. Също така гарнирах с млечно-майонезен сос (равни количества кисело мляко и майонеза, соев сос и копър на вкус
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2014 Правил съм това предястие, но по-различно:
Нарязвам сьомгата и копъра на ситно и разбърквам заедно с крема сиренето.
Не слагам чесън, но добавям черен пипер.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2014 Много е вкусно,а сьомгата може да се замести с парче пушен беко , запечен на сух тиган.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2014 Изглеждат много апетитно :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2014 звучи вкусно.... ще се пробва
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...