Грис с крем „Англез“
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2015 Аз пък направих тази рецепта и не мисля, че нещо й липсва. За именния ден на сина ми сега на 2 май отново ще я приготвя. Изненадващо страхотен вкус. Ако някой ми беше казал за мъфини с моркови не бих и опитала, но това е нещо страхотно. Определено това са ми любимите мъфини!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2014 Много приятен вкус, но имам забележки. Зехтина сте изпуснали да добавите. Второ първият пласт по-добре да е с годжи берито и след това този с морковите и бадемите. Аз направих обратното и годжи берито изгоря още на 10-та минута!!! :(
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...