Пълнена тиква
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2021 Много вкусни, препоръчвам. Аз ги пекох в отделни силиконови формички
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2015 Пробвах рецептата и с брашно от елда. Пекох ги малко повече и станаха страхотни. Супер мъфини :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...