Морковени бонбони с кокос
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2017 Спазих всички инструкции в рецептата, но за жалост, не съм доволна от крайния резултат. Очевидно посочената температура за печене е била ниска и въпреки, че удължих двойно времето за печене, накрая имах усещане за недопечено тесто.))))
Ще опитам отново, като повиша градусите, а дали и да не прибавя още 40 - 50 г брашно?
Моето допълнение е да се постави по половин орех отгоре върху всеки мъфин.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2017 Направих ги със сладко от кайсии и се получиха невероятни.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...