Ризото с карфиол
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2019 Опекох ги, не станаха зле, но не знам дали ще повторя.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 Любимите ми кюфтенца.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2015 Невероятно вкусни кюфтета.Пекох ги върху хартия за печене без мазнина и станаха супер.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2014 интересна рецепта, ще я опитаме!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2014 Изключителни! Лесно, бързо и най-важното - много вкусно. За първи път правя опит за подобен вид предястие и съм изключително щастлива от резултата. И не само аз:)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...