Омлетен кейк по провансалски
Лора и Стоян
7 връзки магданоз 4 яйца 400 г краве сирене 1 глава лук около 1/2 ч. ч. брашно олио за пържене сол на вкус | за соса: 1 кисело мляко (400 г) 2 скилидки чесън 1 връзка копър 3 стръка мащерка 1 с. л. зехтин сол на вкус |
14. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2019 Опекох ги, не станаха зле, но не знам дали ще повторя.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 Любимите ми кюфтенца.
| ![]() |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2015 Невероятно вкусни кюфтета.Пекох ги върху хартия за печене без мазнина и станаха супер.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2014 интересна рецепта, ще я опитаме!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2014 Изключителни! Лесно, бързо и най-важното - много вкусно. За първи път правя опит за подобен вид предястие и съм изключително щастлива от резултата. И не само аз:)
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...