Сладкиш с кокос и нектарини
Лора и Стоян
36. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2022 Увеличих бисквитите, видяха ми се крайно недостатъчни.Лека и приятна торта.
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2020 23 см. 3 пакетчета желатин. Мляко 10%. Кремът беше малко в повече и тортата стана малко по-висока, отколкото ми се иска. Добавих допълнително мед и останалото ми кондензирано мляко, за да огранича преобладаващия кисел вкус на малините.
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
05.07.2020 Тортата е чудесна и всички пропорции, които са описани в рецептата са абсолютно точни. Стегна с посоченото количество желатин, разтворен по описания начин.
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2020 Блата с кондензираното мляко стана много хубав. За моя вкус клема с киселото мляко беше с прекалено изразен вкус на мляко, а и много голямо количеств. Моята препоръка е коичеството на киселото мляко да се намали наполовина, за да се уравновеси и да се усеща и вкуса на блата от бисквити. Аз сложих към 200 гр. бисквити, но и с повече пак щеше да е добре. Сложих 3 пакета желатин, четейки препоръките в коментарите.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2020 Тортата ми се получи ☺ сложих 2 пакетчета желатин и ползвах кисело мляко 10%. Една идея по-сладка е за моя вкус, но на всички останали се хареса много. Притеснявах се, че няма да стегне достатъчно, но количеството желатин е точно.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...