Маслен кейк с бадеми
Лора и Стоян
280 г брашно 120 г захар 50 г краве масло със стайна температура (+ за намазване 40 г сладко от кайсии 250 мл прясно мляко 2 яйца 2 с. л. бял винен оцет 2 ч. л. сода 1 щипка сол | за сиропа: 140 г захар 20 г краве масло | за соса: 200 мл животинска сметана 120 г сладко от кайсии 1 пакетче бурбонска ванилова захар |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...