Мантъ

Гост: Хилда Казасян
Източник: Бон Апети
Дата: 26.06.2004
Мантъ
 
Необходими продукти:
1/2 пакет макарони
1 кофичка изцедено кисело мляко
1 кофичка кисело мляко
1 глава чесън
5–6 с. л. сух джоджен
100 г краве масло
1 с. л. червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Мантъ
Макароните се сваряват в посолена вода, прецеждат се, но не се изстудяват.
2
Мантъ 2
Изцеденото кисело мляко и киселото мляко се разбъркват, посолява се на вкус и вътре се пресова чесънът.
3
Мантъ 3
Топлите макарони се изсипват в голям съд, добавя се млечно- чесновата смес, разбърква се и след като се сипе в йенска тава, отгоре се поръсва плътно с джоджен.
4
Мантъ 4
В тиган се разтопява маслото и малко преди да се запържи, се поръсва с червения пипер.
5
Мантъ 5
Макароните се поливат с маслото и се консумират топли.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: