Салата с пържено сирене за шампиони
Лора и Стоян
2 краставици 4 клонки магданоз 1 ч. ч. оцет 3/4 ч. ч. захар 3/4 ч. ч. вода 1/2 ч. л. сушен босилек 1 ч. л. сол червен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...