Салата от фасул "Черно око" с босилков винегрет

Дата: 24.10.2002
Източник: Бон Апети
Салата от фасул
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. фасул "Черно око"
1 щипка захар
1 с. л. винен оцет
1 с. л. кетчуп
1 ч. л. босилек
1 к. л. олио
сок от 1/2 лимон
1 скилидка чесън
1 глава червен лук
1 глава бял лук
2 чушки
1 щипка кимион
 

Начин на приготвяне:
1
Салата от фасул Фасулът се поставя в тенджера, залива се с вода и се вари до кулинарна готовност. Чушките се почистват и се нарязват на малки квадратчета, лукът – на тънки полумесеци.
2
Салата от фасул Приготвя се винегрет, като чесънът се счуква в хаванче, изсипва се в подходяща купа, добавят се останалите продукти и се разбърква с тел.
3
Салата от фасул Нарязаните зеленчуци и свареният и изцеден фасул се поставят в салатиера. Салатата се овкусява с винегрета, оставя се да отлежи един час и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Преслава Балчева се регистрира в сайта.
Даниел Попов се регистрира в сайта.
Anelia Cenkova се регистрира в сайта.
ilovacat коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
ilovacat се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Чийзкейк брауни
Петър Райков се регистрира в сайта.
Kricia се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Табуле
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта