Великденски козунак
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2015 Понеже съм живяла в Родопите и за мене марудника е едно типично родопско ястие,бих искала да направя една поправка към рецептата,защото той се приготвя от кисело млеко от което е избито маслото- в Родопите тази напитка я имат почти във всеки дом, и се прави рядко тесто с маята и брашното и се приготвя вечерта и на сутринта се добавят яйцата и още брашно да стане като боза,така се получават едни шупли- дупчици,типични за изпечения марудник.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...