Дунапренен кекс в два цвята
Лора и Стоян
![]() |
4 големи ябълки 4 големи дюли 100 г пълномаслен маргарин 100 г орехови ядки 1-2 ч. л. канела сокът от 1 лимон 1 ч. ч. царевичен грис 1 ч. ч. кафява захар 1 ч. ч. брашно |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...