Лесни тиквени курабийки
Лора и Стоян
300 г брашно 6 яйца 500 мл прясно мляко 80 г краве масло 50 г захар 1 ванилия 300 г боровинково сладко 1 щипка сол |
41. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2020 Бързо, лесно, вкусно!
| ![]() |
40. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2020 Много вкусно!
| ![]() |
39. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2020 Със сладко от череши
| ![]() |
38. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2020 До първата минута се включи реклама за 3-ти път и спрях видеото с рецептата ... изключително досадно :-( !
|
37. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2016 Стана нещо гигантско ,което изпичайки се щръкна и опря в стените и стъклото на фурната. Беше вкусно.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...