Тиквеник
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2015 за блата, пише да се добави масло а не е описано колко!!
Понеже за блата се използват само жълтъците, за да не изхвърлям белтъците ги разбих на сняг с 50 гр пудра захар и най накрая ги добавих към крема като бърках с дървена лъжица. Получи се много пухкав и хубав крем.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2015 За блата се използва и 50гр. разтопено масло.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2015 Много сполучлива рецепта, единствено не става ясно колко е маслото в продуктите за блатовете, аз лично сложих 50 гр и се получи идеално.
|
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...