Ябълков кекс
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2019 Аз също разтварям захарта с малко вода(или прясно мляко) и маята. Така по-ефективно се активира маята.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.11.2017 Захарта можеш да я разтвориш в хладка вода.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...