Панеле (Пържени нахутени пръчици)
Лора и Стоян
500 г брашно 200 г кисело мляко (със стайна температура) 2 с. л. зехтин (+ за намазване) 2 1/4 ч. л. суха мая 1 ч. л. кимион на зърна 1 ч. л. нигела 1 ч. л. сусам 1 ч. л. захар 1 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...