Мекици
Лора и Стоян
за палачинките: 120 г брашно от елда 1 яйце сол на вкус краве масло за пържене | за соса: 500 мл прясно мляко 200 г сирене „Ементал“ 3 с. л. краве масло 3 с. л. брашно 1 щипка индийско орехче сол на вкус | за гъбите: 500 г микс от пресни гъби 200 г бекон на кубчета 40 г краве масло 1 малка глава лук 1 скилидка чесън 2 стръка мащерка сол на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2017 Здравейте, да оставих го. При пърженето се разпадаха. Мисля ,че спазих всичко по рецептата, освен ако малко повече от половин час съм го държала.
Благодаря
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2017 Росица, изчака ли тестото да почине? Кога се разпаднаха палачинките - по време на пърженето или след като изстинаха?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2017 Здравейте, спазих абсолютно точно рецептата за палачинките ,но за съжаление не се получиха ,разпадаха се .....каква може да е причината ?
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...