„Ризото“ от спелта с гъби
Лора и Стоян
300 г орехи 300 г шоколадов кувертюр (дропс) 350 г брашно 200 г краве масло (със стайна температура) 150 г кафява захар 100 г захар 2 яйца 1 с. л. царевично нишесте 1 ч. л. сода бикарбонат 1/2 ч. л. сол |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2021 Чудесно вкусни са и то без консерванти и подобрители
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2021 Не си купувайте, направете си ги
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2018 Супер рецепта за бисквити с шоколад. Аз смлях орехите и шепа лешници, за да може и детето да ги яде и станаха към 20 голеби бисквити. Надявам се, че могат издържат поне 3-4 дни. Препоръчвам
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2017 Доста сполучливи.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...