Милинки

Дата: 18.02.2016
ТИТЛА: Помощник готвач
МилинкиМилинкиМилинки
 
Необходими продукти:
1 кг брашно
600 мл хладка вода
7 г суха мая
1 с. л. сол
350 г сирене
3 яйца
150 г краве масло
3 с. л. кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
От посочените продукти се замесва меко тесто и се оставя да втаса.
2
Сиренето се натрошава.
3
Добавят се яйцата, киселото мляко и 3 с. л. брашно, и се разбърква добре.
4
Втасалото тесто се разточва и се намазва с масло, а отгоре се разпределя плънката.
5
Навива се на руло и се реже на „охлювчета“, които се подреждат в обилно намазнена тава, на разстояние едно от друго.
6
Отново се оставят да втасат, докато изпълнят тавата, след което се намазват обилно с масло и разбито яйце.
7
Пекат се в предварително загрята на умерена температура фурна.



Съвет:
Покрийте изпечените милинки с влажна кърпа, за да останат меки и пухкави.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Паста „Пица”
Daniela Petkova се регистрира в сайта.
Ралица Цонкова се регистрира в сайта.
Rennie Spassova се регистрира в сайта.
Teodora Todorova се регистрира в сайта.
Julia Dimitrova се регистрира в сайта.
Mariq Ivancheva се регистрира в сайта.
пламен се регистрира в сайта.
Ангела се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта