Домашен кейк с кисело мляко
Лора и Стоян
![]() |
за тестото: 1 кг брашно 2 ч. ч. прясно мляко 1 кубче жива мая (42 г) 1 щипка захар 1/2 ч. л. сол | за глазурата: 125 г краве маслo 3 с. л. брашно 40 г свинска мас 1 ч. л. сол |
20. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2018 опекох ги в по-голяма тава и станаха по-твърди, но пак бяха много вкусни. сложих им и сирене
| ![]() |
19. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2017 Да, Пламенова, може да използваш суха мая (вместо прясна). В случая ще са необходими 2 пакетчета суха мая.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2017 Мога ли да заменя кубчето мая със суха?
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2017 Аз направих половин доза и използвах само масло.Станаха много пухкави и вкусни :)
| ![]() |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2016 Аз използвах масло вместо мас и ги поръсих с малко галета. Много бързо свършиха. :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...